Appelsmetperen button
Kindercoach button
Voedingscoach button

MatriXcoachMatrixcoach


MatriXcoaching is voor kinderen én volwassenen

 

In een gesprek waarbij jijzelf de regie hebt mentale problemen oplossen klinkt wellicht spannend en dat is het niet. Het is de meest vriendelijke methode om met je problemen aan de slag te gaan.

 

 

Heb jij:

 

  • Moeite met informatie onthouden 
  • Onverwerkte emoties 
  • Een vol hoofd/stress
  • Angst (toekomst/verleden)
  • Onverwerkt trauma
  • Onverklaarbare pijnklacht (of chronische pijnklacht)

Dan is dit dé methode voor jou en kan ik jou helpen.

“Ik help mensen in één gesprek zelf hun mentale probleem blijvend op te lossen en te voorkomen. Zonder dat de oorzaak of verhaal achter het probleem gedeeld wordt.”  


Tarief:

 

MatriXgesprek (1 uur) : € 57,50 

 
Als kinder-eet-coach Lekker Pûh!!! begeleid ik kinderen met overgewicht naar hun gezonde gewicht. De combinatie van Lekker Pûh!!! en MatriX werkt fantastisch.

 

Vaak zijn er overtuigingen en gewoontes waardoor het lastig is om goede keuzes te maken. Ik help de kinderen met deze methodes blokkades op te heffen voor wat betreft het toekomstbeeld, wij onderzoeken welke overtuigingen en nare ervaringen de weg blokkeren naar goede zorg voor jezelf'. 

 

Door middel van een MatriXgesprek kan je bepaalde voedingsmiddelen positiever of negatiever beleven en dat doen ze helemaal zelf. Soms willen kinderen voedingsmiddelen niet eten omdat de structuur hen tegenstaat, ook dan kan de MatriXmethode uitkomst bieden.

 

Door bewustwording en eigen regie vergroot het zelfvertrouwen, we werken zo samen aan een positiever zelfbeeld.

Psychosomatische pijn kan verminderd worden of zelfs verdwijnen waardoor de noodzakelijke beweging gestart of verbeterd kan worden.

 

De MatriXmethode is er op gericht op 100% regie in eigen hoofd, deze regie is van groot belang voor keuzes die iemand maakt rondom welzijn, bewegen en gezonde voeding.